Διαβαζοντασ το σωμα μαθετε τα μυστικα του χαρακτηρα και τησ υγειασ σασ – μια ολιστικη προταση ζωησ και αυτοθεραπειασ

Ξέρετε ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου αποκαλύπτουν την εσωτερική μας φύση; Γνωρίζετε ότι η ευκαμψία των χεριών δείχνει πόσο ευέλικτο είναι το μυαλό και το σώμα μας; Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι από το σημείο που φθείρονται τα παπούτσια μας μπορούμε να εντοπίσουμε μελλοντικά προβλήματα υγείας;
Τα μυστικά της ζωής μας -ο χαρακτήρας και η κατάσταση της υγείας μας- είναι αποτυπωμένα στο σώμα μας. Η Ανατολική διάγνωση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την αποκάλυψη αυτών των μυστικών. Μαθαίνοντας να διαβάζετε το σώμα σας, θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τα αδύνατα και δυνατά σας σημεία, ώστε να φροντίζετε τον εαυτό σας εκεί που το έχει ανάγκη αλλά και να αξιοποιείτε τις ικανότητές σας.
Το βιβλίο παρουσιάζει τη φιλοσοφία, τις αρχές και τις μεθόδους της πανάρχαιας αυτής τέχνης. Με πολλά διαγράμματα, σκίτσα, φωτογραφίες και συγκεκριμένα παραδείγματα θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τη στάση του σώματος και την υφή της επιδερμίδας σας. Με διατροφικές συμβουλές και απλές ασκήσεις θα σας οδηγήσει σε ισορροπία, υγεία και ευεξία.
«…Συχνά με ρωτούν, “Πώς θα γίνω ευτυχισμένος; Πώς θα βρω τι θέλω πραγματικά να κάνω στη ζωή;” Τότε τους λέω, “Η απάντηση είσαι εσύ ο ίδιος! Τα μυστικά της ζωής σου είναι γραμμένα στο σώμα σου”…» (Wataru Ohashi)
Ο Ιάπωνας Ουατάρου Οχάσι ασκεί την τέχνη του Σιάτσου 40 χρόνια και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους δασκάλους. Διδάσκει σε σεμινάρια σ’ ολόκληρο τον κόσμο και έχει γράψει βιβλία που κυκλοφορούν διεθνώς με μεγάλη επιτυχία.
Από τις Εκδόσεις Αιώρα κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του “Σιάτσου: Θεωρία και πράξη”.

Book Info

  • Book Author :
    Wataru Ohashi, Tom Monte
  • Publishing House :
    ΑΙΩΡΑ
  • Publishing Year :
    2012