Shiatsu : en japansk kroppsterapi

Boken ger en insyn i den traditionella, japanska behandlingsmetoden Shiatsu som har sina rötter i en tusenårig kinesisk medicin.

Syftet med Shiatsu är att öppna upp flödet i kroppens energikanaler och därigenom skapa balans i kropp och sinne. Boken ger en introduktion till teorin bakom Shiatsu och beskriver hur en behandling går till. Vidare tar den upp principerna bakom Yin Yang och de Fem Faserna (elementen), hur de påverkar kropp och känslor och även hur vi i sin tur kan påverka dem genom behandling och livsstil.

Boken vänder sig både till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom Shiatsu och till dig som har upptäckt behandlingarnas välgörande effekt och vill veta mer. Förhoppningsvis ger den även inspiration till dig som behöver den där lilla extra knuffen för att ta tag i din hälsa.

Carina Andersson har arbetat med Shiatsu i mer än 30 år och ständigt fortbildat sig inom besläktade grenar av österländsk terapi. Hon har i mer än 15 år utbildat Shiatsuterapeuter och ger även kurser i Qigong, Yoga och Do In.

Anna Andresen är utbildad Shiatsuterapeut och Qigonginstruktör. Hon jobbar även på ett grafiskt företag.

Book Info

  • Book Author :
    Carina Andersson
  • Publishing House :
    Adapt Media
  • Publishing Year :
    2021