Books in Romanian

Do In. Masajul terapeutic
Do In. Masajul terapeutic

Tehnicile de masaj descrise in aceasta lucrare aduc beneficii atat pe plan mental si emotional cat si pe plan fizic, de la reducerea stresului si
reglarea somnului pana la imbunatatirea ritmurilor metabolice, tonificarea musculaturii si cresterea mobilitatii.

Secretele Shiatsu
Secretele Shiatsu

Derivat dintr-o tradiție orientală de vindecare care datează de aproape 5.0000 de ani, shiatsu, care înseamnă „presiunea cu degetul”, este o terapie relativ modernă care acum câștigă popularitate în Occident. Aceasta implică îmbunătățirea fluxului de energie prin aplicarea unei presiuni asupra întinderii sau prin manipularea unor părți specifice ale corpului. Această carte explică terminologia shiatsu, descrie valoarea terapeutică a practicii și oferă instrucțiuni pas cu pas despre cum să faci shiatsu pe tine și pe alții. Stăpânește aceste tehnici complexe, adesea subtile, pentru a ajuta la tratarea plângerilor fizice și a aduce armonie corpului și minții.

Shiatsu, masajul care vindeca
Shiatsu, masajul care vindeca
Shiatsu, calea echilibrului. Masaj pentru prevenirea imbolnavirii si intretinerea sanatatii
Shiatsu, calea echilibrului. Masaj pentru prevenirea imbolnavirii si intretinerea sanatatii

De origine japoneză, dar bazată pe principiile medicinei chineze, shiatsu este o metodă de reglare a fluxului de energie prin apăsarea degetelor mari de-a lungul meridianelor de acupunctură și pe anumite puncte. Shiatsu respectă toate dimensiunile ființei și le armonizează. Este o practică simplă, dar riguroasă, descrisă aici meticulos pe o sesiune completă. Indicații multiple îl ghidează pe interpret pentru a-i permite să treacă de la tehnică la Artă, de la corpul atins la energia percepută. Ca o modalitate de echilibru, shiatsu eliberează această vitalitate pașnică, prea des tulburată de emoții tulburătoare și diverse afecțiuni. Mod de echilibru și pentru practicant, când știe să pună în rezonanțe: postură, respirație și atitudine mentală. Astfel se naște gestul, tocmai. Această carte vă face să doriți să practicați shiatsu, precum și să primiți îngrijirea lui. De asemenea, este destinat tuturor terapeuților.

Shiatsu, metoda terapeutica japoneza
Shiatsu, metoda terapeutica japoneza
Shiatsu - Echilibrul dintre corp si minte
Shiatsu - Echilibrul dintre corp si minte

Shiatsu este o tehnica de reechilibrare energetica, bazata pe o presiune prelungita si constanta, exercitata de terapeut de-a lungul meridianelor energetice sau pe unele zone specifice ale corpului.

Poate alina diferite probleme cauzate de stres, stari de anxietate, tensiuni. De asemenea, creste vitalitatea organismului si sporeste tonusul fizic si psihic, permitand regasirea linistii si a starii de bine, capacitatea noastra de comunicare devenind mai profunda si mai autentica.

Shiatsu - ghid practic. Sanatate si vitalitate prin arta atingerii
Shiatsu - ghid practic. Sanatate si vitalitate prin arta atingerii

Această carte este un ghid clasic care vă permite să descoperiți filosofia și metodele practice ale acestei puternice arte terapeutice orientale care este Shiatsu. Superb ilustrat, cu sfaturi de specialitate și instrucțiuni despre toate aspectele artei, „Cartea Shiatsu” vă va învăța cum să vă relaxați, să ameliorați o serie de afecțiuni comune și, în general, să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea.

Toru Namikoshi - Shiatsu si stretching
Toru Namikoshi - Shiatsu si stretching

Este un nou sistem de estimare, chiar dacă a fost originar din Statele Unite, a atins o popularitate imensă în tot lumea. Dar el riscul unei leziuni musculare, rezultatul unui estiramiento rapid și súbito, a fost motiv de preocupare. Pentru aceasta, combinația de Shiatsu cu stretching-ul este de mare popularitate. Ambas disciplinas au evoluat din acțiuni casi instintive realizate pentru aliviar el bărbați sau relax el cuerpo. Persoana care freacă, apasă sau îngrămădește un mușchi rănit sau dureros practică shiatsu; y la persona qu'estira los brazos y las piernas en la cama cada mañana o levanta los brazos por encima de la cabeza y flexiona la espalda está haciendo estiramientos. El libro, scris de un expert de renume mondial, prezintă un nou sistem care combină presiunea digitală cu exerciții de întindere, pentru a relaxa mușchii și intervalul de timp, eliminând riscul de durere sau rănire. De forma clară și însoțită cu multe ilustrații și desene, autorul ne învață ce este el shiatsu mai estiramientos, los efectos fizici care produc, las techniques del shiatsu și las del estiramiento, cum se aplică shiatsu și estiramiento en la espalda, în la cabeza, în corp, în torace, în regiunea abdominală și aplicațiile terapeutice ale acestei discipline: cefalgie, nevralgie, paraliză facială, insomnie, asma, lumbago, ciática, estreñimiento, gastralgia etc.